Help mee op ons jubileumfeest – of al vooraf

Heb jij een zoekend en toch ook een helpend hert? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!
Het zoekend hert is een ideële organisatie. Alles wat wij realiseren, ontstaat uit goede wil, door mensen die graag iets uitzonderlijks willen maken. Zo ook ons jubileumfeest.

Van nu tot aan het feest zoeken wij vrijwilligers voor allerlei taken. Bijvoorbeeld voor de promotie: affiches hangen, flyers uitdelen, publicaties mee verzenden of op een andere wijze de boodschap verspreiden. Tijdens de laatste dagen vooraf, en zeker op vrijdag 13 september 2019, doen we graag een beroep op mensen die mee de handen uit de mouwen steken: tentjes of podia helpen opzetten, stoelen plaatsen, lokalen aankleden…

In het feestweekend van 14 en 15 september 2019 zoeken wij vrijwilligers voor verschillende opdrachten. Een dienst tijdens het feest duurt ongeveer 4 uur. We voorzien je graag van eten en drinken. Een taak bestaat bijvoorbeeld uit het opvangen van publiek, op- of afbouwen, helpen achter de bar, opruimen tussen de bedrijven door, sprekers en kunstenaars wegwijs maken. Alle taken op maat van wat je graag doet.

Meteen aanmelden

Als je het fijn vindt om mee te helpen, mail je best de onderstaande informatie naar: .
Je hoort dan zeker iets van ons en dan spreken we af wat je bijdrage kan zijn.

Naam:
Leeftijd:
Geslacht:
E-mail:
Telefoonnummer:
Taken waar ik goed in ben:

Hertelijk dank alvast!