HET ZOEKEND HERT WORDT TIEN JAAR – EN FEEST!Ons filosofiehuis Het zoekend hert ° The searching deer wordt in september 2019 tien jaar! Dat heuglijke gegeven vieren we op zaterdag 14 en zondag 15 september 2019. Graag nodigen we u uit om in dat weekend denkend, dansend of fijnzinnig herdenkend terug te blikken op de voorbije jaren, maar ook om dromend, dichtend of dialogerend vooruit te kijken.

Onder de noemer ‘HET DANSENDE DENKEN VAN HET ZOEKEND HERT – Van inter-esse naar interactie’ mag je je verwachten aan “een muzisch-filosofisch evenement over de impact van muziek en dialectiek op het denken, voelen, handelen en wandelen”. Met veel genoegen brengen we de meest hoogstaande Laaglandse denkers, schrijvers, muzikanten en andere kunstenaars samen om het centrale thema gestalte te geven. Zij treden op in filosofiehuis Het zoekend hert, in de feesttent of op het feestpodium, in de oude aula van de vroegere Koloniale Hogeschool (nu UAntwerpen), het nabijgelegen Middelheimmuseum of één van de bijzondere burgerhuizen langs de Koninklijkelaan in Berchem.

SAVE THE DATE! Graag willen we op een van beide dagen ook jouw geest verlichten en hert verblijden. Blokkeer alvast deze data in je agenda: 14-09-2019 en 15-09-2019. Meer informatie volgt in ons trimestrieel tijdschrift en via deze website. Over het programma word je hier en elders gaandeweg geïnformeerd vanaf 1 augustus 2019.

Je blijft ons toch volgen?

Eddy Strauven,

Gastheer en coördinator

Bekijk het programma

redacteur