Praktisch

Het feestterrein langs de Koninklijkelaan in Berchem is makkelijk toegankelijk, zeker met het openbaar vervoer en de fiets.

Wij moedigen je graag aan met de fiets te komen. Fietsstallingen worden voorzien langs de Koninklijkelaan, nabij de Elisabethlaan.

Bushalte ‘Berchem Elisabethlaan’ bevindt zich pal voor de deur van filosofiehuis Het zoekend hert. Met buslijnen 21 en 32 kan je je zowel vanuit station Antwerpen-Centraal als station Antwerpen-Berchem makkelijk ter plaatse begeven en sta je bij het uitstappen meteen op het feestterrein.

Tramhalte ‘Berchem Koninklijkelaan’ bevindt zich op nauwelijks vijf minuten wandelen van het filosofiehuis. Tramlijnen 7 en 15 bedienen deze halte. Lijn 15 houdt ook halte aan de Park & Ride Boechout, station Antwerpen-Centraal en Park & Ride Linkeroever.

In de wijdere omgeving van het filosofiehuis is het parkeren sinds enige tijd betalend. In de Koninklijkelaan en de zijstraten moet een blauwe schijf worden gebruikt. De dichtstbijzijnde publieke parking voor auto’s is gratis en bevindt zich aan de Beukenlaan, tegenover Kasteel Den Brandt. Van daaruit is het ongeveer 15 minuten wandelen tot aan Het zoekend hert.

Sommige locaties zijn toegankelijk voor mensen met een beperking, andere niet. Indien u hierover vragen heeft, contacteer ons dan via een mail naar .

f

Wenst u een artikel te schrijven over het jubileumfeest van Het zoekend hert – of een reportage te maken? Wilt u beeldmateriaal ontvangen? Of wenst u een interview met de organisator? Contacteer ons dan via een mail naar .

Download hier de affiche van Het dansende denken in hoge resolutie.

Reserveringen voor het jubileumfeest graag verzenden via het inschrijvingsformulier.

Voor speciale vragen, bedenkingen en suggesties: 

Voor andere vragen over filosofiehuis Het zoekend hert ° The searching deer

Voor algemene informatie: 
www.hetzoekendhert.be

Algemene en inhoudelijke coördinatie: Eddy Strauven

Communicatiecoördinatie: Eddy Strauven en Sanne Huysmans

Zakelijke en productionele coördinatie: Eddy Strauven en Christel Kersemans

Eindredactie en algemeen advies: Agnès Van Emelen

Programmamedewerkers: Sanne Huysmans, Lieselotte Cortoos, Anthony van Gog

Digitale communicatie: Sanne Huysmans en Steven Leysen

Vormgeving campagnebeeld: Steven Theunis, Armée de Verre

Illustratie campagnebeeld: Eleni Debo