ZO 14:00-17:00 – Wanderlust in het beeldenpark 1. Patricia Jozef & Saskia De Coster – ZO 14:00-15:00

Van september 2012 tot mei 2015 organiseerde Het zoekend hert een filosofische Walk-in-progress in het Middelheimmuseum. Begeleiders van de acht edities waren kunstzinnige filosofen en dichters, die elk een traject rond een bepaald thema uittekenden: Maarten Doorman (Het lichaam in beeld), Willem Elias (Het moderne in de kunst), Annie Reniers (Het natuurlijke in de kunst), Kees Vuyk (Het theatrale van kunst), Sybrandt van Keulen (De werking van kunst), Wouter Kusters (Waanzin in de kunst), Mieke Boon (De kunst van het kijken) en Heleen Pott (Emoties in de kunst). Ter gelegenheid van het jubileumfeest vroeg Het zoekend hert aan drie filosofische en kunstzinnige auteurs om samen met een zelfgekozen soulmate een speciaal traject uit te tekenen: Patricia Jozef, Jan Vanriet en Anne Provoost.

  1. Patricia Jozef & Saskia De Coster -ZO 14:00-15:00

Schrijfster-filosofe Patricia Jozef nodigde haar soulmate van dienst, collega-schrijfster en beeldend kunstenares Saskia De Coster, uit samen om een wandeltraject in het beeldenpark van het Middelheimmuseum te ontwikkelen. Een uniek alsook eenmalig traject van twee avontuurlijke auteurs.

Nadien ook nog:

  1. Jan Vanriet & Erik Rinckhout – ZO 15:00-16:00
  1. Anne Provoost & Manu Claeys – ZO 16:00-17:00

Let op: opeenvolgende wandelingen kunnen niet gecombineerd worden, omdat er mogelijk een overlapping zal zijn in tijdsduur.

Deelname: € 12 – reserveren verplicht, via het inschrijvingsformulier 

Locatie: Middelheimmuseum, op 5′ wandelafstand van Het zoekend hert. Samenkomst: uiterlijk 15′ voor vertrek van de wandeling aan de Artiesteningang, het kunstwerk van John Körmeling naast de inrit naar het Middelheimziekenhuis, aan de Middelheimlaan.